Sunday 8 December 2013

Mini Swedish Christmas

Yesterday I made a small version of the Swedish "julbord" (Christmas table). I baked gluten free (LCHF) Christmas bread, raw nut & date balls with gingerbread flavor, special Christmas flavored meatballs, red cabbage with apple and cloves amongst other things. It was very tasty and the great thing with these smörgåsbords are that is fairly easy to still eat healthily, especially when you do it yourself ;) Let me know if you would like the recipe for anything. The cabbage, raw balls and the bread was particularly good!
How do you stay healthy during the holidays?

Igår gjorde jag en miniversion utav vårat svenska julbord. Jag bakade glutenfritt (LCHF) vörtbröd , julköttbullar, raw bollar med pepparkaksmak, rödkål med äpple och nejlikor och en del annat. Det blev väldigt gott och det som är bra med dessa julbord är att det är hyfsat lätt att vara nyttig, speciellt när du själv tillagar det ;) Säg till om du vill ha recepten på något. Brödet, rödkålen och raw bollarna blev jag lite extra nöjd med!
Hur håller du dig nyttig under jultider?

Pssst! A sprinkle of All Spice (kryddpeppar) will make your meatballs taste of Christmas!
 
 

No comments:

Post a Comment